maruun2-normal.jpg

Onpas täällä nyt ollut hiljaista :( Olen varmaan karkoittanut ainoatkin lukijat.. 

Lupaan nyt parantaa tapani ja kirjoitella useammin :) Jonkin verran olen tehnyt käsitöitä mutta kirjoittelen niistä sitten toisessa artikkelissa enemmän, koska nyt on jotain muutakin kerrottavaa :)

Päätin sitten perustaa toiminimen, jonka puitteissa alan myymään askartelu- ja käsityötarvikkeita :) Verkkokauppa on tulossa, kunhan ensin saan nimen vahvistettua kaupparekisterissä. Jossain pääkaupunkiseudulla on Maruun niminen kampaamo eli voi olla ettei mun Maruunini mene läpi.. Mut nyt jo olen perustanut facebookiin ryhmän jossa myyn tarvikkeita. Tällä hetkellä siellä on lähinnä korttiaskartelutarvikkeita ja jostain kumman syystä johtuen melko jouluisia sellaisia.. Tarkoitus on lisätä muutakin kunhan saan kontaktit kuntoon. Ja myös omia, lähinnä kangaspuilla tehtyjä tuotteita on tulossa myyntiin.

Ryhmä löytyy facebookista TÄÄLTÄ tai nimellä Askartelu- ja käsityötarvikkeet Maruun. Tervetuloa tutustumaan! Kunhan saan ensimmäiset tuotteet tukusta, on ryhmään tulossa jonkinlainen aloituskampanja ja tietysti arvonta :)

Tässä muutama tuotekuva houkutukseksi:

1576u-normal.jpg1981-etu-normal.jpg1757-normal.jpg