Hengissä ollaan, vaikka blogissa onkin ollut hiljaista. Launtaina palasin lomamatkalta, paluumatka oli vähän raskas joten pari päivää on mennyt huilatessa. Joskin sormissa syyhyää jo kauheasti, että pääsis käsitöiden kimppuun :) 

Työn alla olevan laukun olen saanut jo melkein valmiiksi, mutta tietysti lanka loppui kesken hihnojen :( Nyt sitten ei auta kuin odotella pakettia.. Tuo on sen verran harvaa tekoa, että mietin pitäisikö sinne laittaa jonkinlainen sisus.. 

IMG_2150-normal.jpg

Tänään aloitinkin sitten Sugar 'n Cream -langasta tekemään tiskirättiä (tai patalappua, en tiedä vielä kumpi tuosta tulee). Ohje on Patalappuja á la Carte kirjasta ja se on tehty ohuemmalle langalle, joten voi olla että tuosa tulee peräti kasvopyyhe :) 

IMG_2152-normal.jpg

Tän päivän olen surffaillut Ravelryssä ja ilmoittautunut kaiken maailman pakettien vaihtoihin :) Michiganiin pitäisi väsätä tiskirätti, kunhan vaan jostain löydän vihreää tai violettia lankaa. Turkkiin pitäisi lähettää pieni paketti, joka sisältää mm. Suomi-sormustimen. Lisäksi ilmoittauduin suomalaisten ravelryvaihtoon, ja se paketti pitää laittaa matkaan helmikuun loppuun mennessä. Eikä parane unohtaa helmikuun patalappu-vaihtoa. Riittää siinä siis hommaa kerrakseen :)

Ai niin, ylihuomenna alkaa taas kudonta opistolla ja koska viime kerralla sain maton valmiiksi niin nyt pitäisi tehdä vielä toinen.. En vaan meinaa keksiä mitä sitä tekisi.. Todennäköiksesti käytän kuteita jotka mulla jo on, nyt niistä pitäisi vaan saada joku järkevä malli kehitettyä..

IMG_2154-normal.jpg