Ja niinhän se taas vierähti yksi keskiviikko ja vuoden ensimmäinen opiston kudonta-sessio :) Viimeksi sain maton pois puista, joten nyt olikin edessä alkusolmujen sitominen. Että minä sitten inhoan solmuja! Mun sormet on liian kömpelöt sellaisiin, langatkin on liian lyhyitä.. 

No, pääsi sitä kuitenkin alkuun ja aikani kuteita pyöriteltyäni päädyin tekemään pään yhdistelmällä kaksi kudetta sinistä ja yksi mustavalkoinen. Työskentelypaikkani on hieman hämärä, joten en osaa sanoa näyttääkö hyvältä vai ei - tai siinä valossa näyttää kyllä.. Jotain raitaa tuohon tarvisi vielä kehitellä.. Päivän saldo oli 24 senttiä :) 

IMG_2155-normal.jpg

Huomenna pitäisi sitten aamulla mennä omille puille kutomaan, jotta saisin talvimattonikin valmiiksi ennen kuin talvi on ohi (jos se nyt edes alkaa). Tarkoituksena on opistonkin matto tehdä valmiiksi 22.1 mennessä, jotta pääsen seuraavalla kerralla aloittelemaan uutta työtä: kaitaliinaa, jonka sidoksena on loimiripsi. Loimilankoja siihen tulee melkein 500 eli on aikamoinen homma ennenkuin pääsee kutomaan :) Loimiripsissä loimi on niin tiheä, että kudetta ei juurikaan näy. Kai. Nämä on niin uusia juttuja etten osaa vielä varmuudella sanoa... Mutta kiva päästä tekemään jotain uutta ja erilaista..