Vierähtipä tässä taas aikaa :) En vaan ole saanut päivitettyä blogia, vaikka kaikenlaista onkin tullut tehtyä.. Mutta nyt sitten tuleekin enemmän kerralla :)

Blogiin oli tässä välissä ilmaantunut käppyrä, josta näkee vierailijoiden määrät. Ja mun sivuilla on käynyt viikon aikana jopa 36 kävijää päivässä!! JES! Ja mä ihan luulin että yksikseni täällä höpisen..

Mutta siis asiaan.. Ravelryssä on ryhmä joka lähettelee kerran kuussa tiskirättejä (ja muuuta mukavaa) toisillensa. Osallistuin siihen nyt syyskuussa ensimmäisen kerran ja lähetin Ameriikkaan Okmulgeen kaupunkiin Oklahomaan kuvassa näkyvät pari tiskirättiä.. Ne olivat jo menneet perille ja vastaanottaja ainakin sanoi pitävänsä niistä :) Mukana lähti I love Finland -sormustin sekä Geisha-suklaata.. Tajusin vasta jälkeenpäin, että siellähän on reilut 30 astetta lämmintä, joten toivottavasti suklaa ei ollut nestemäisessä muodossa.. Itse vielä odottelen pakettiani, mutta eiköhän se lähiaikoina saavu.. Sitä odotellessa voi jo kohta valmistella lokakuun vaihtoa, ilmottauduin siihenkin..

IMG_1185-normal.jpg