Taas pääsin mattoa vähän paukuttamaan :) Tänään oli kyllä kudonnasta väliviikko, mutta kävin silti tekemässä.. 86 senttiä on nyt valmiin pituus eli pari metriä pitäs vielä saada ensi keskiviikkoon kello 13.15 mennessä valmiiksi.. Pitkään mietin millaisen maton teen, alkuhan oli sinistä + mustavalkoista, mutta halusin tehdä siihen jotain muutakin.. Eilen sain sitten äidiltä kesämattoni jämäkuteet, josta punainen sopi hyvin raidaksi :) 

IMG_2198-normal.jpg

Ensin ajattelin että laitan vain kumpaankin päähän kolme punaista raitaa (kamera muuten valehtelee väreissä aikas paljon, näyttää oranssilta mutta on lohenpunaista), mutta sitten juttelin muiden kutojien kanssa ja päädyinkin ideaan että laitan 2 kolmen punaisen raitaa molempiin päihin. Keskelle sitten pitkä osuus sini+musta+valkoista.. 

IMG_2201-normal.jpg

Ilta kuluukin sitten taas joko virkkukoukun tai sukkapuikkojen kimpussa.. Tiskirättiä pitäs tehdä, mutta enhän mä Sokokselta päässyt ulos ilman lankakassia!! Olen kyllä todellinen lankaholisti - oliskohan jossain vieroitushoitoja?? Ostin langat Inarin sukkiin, oon jo pitkään suunnitellut niiden tekemistä.. Joskus miljoona vuotta sitten tein sellaiset, mutta ne ovat kadonneet jonnekin.. Nyt sitten uudet seiskaveikasta.