160 senttiä oli tämän päivän urakka. En kyllä kudontaan mennessä uskonut, että kävelen maton kanssa ulos :) Nyt onkin sitten ihan väsy.. 

Kerrankin jäi päähän tarpeeksi pitkät hapsut solmittavaksi :) Nyt on loimi loppu ja uusi työn alla..

IMG_2267-normal.jpg

Jotenkin minä ja Normalon kangaspuut emme tule toimeen.. Maton alku on jostain syystä leveämpi kuin loppuosa, kukaan ei oikein osannut sanoa mistä se johtuisi.. Mahtaisko käsiala sen verran vielä elää? Onneksi reuna on muuten suora, niin tuota ei lattiassa huomaa.. Tai jos jotain huomaa, niin ehkä luulee näkevänsä harhoja :) Muutoin olen tähän työhön ihan tyytyväinen.. 

IMG_2246-normal.jpg

Päättelyurakka on vielä edessä (siis äidillä, kiitos vaan), joten tässä vain alustava kuva matosta:

IMG_4082-normal.jpg

Ja siis uusi loimi on työn alla. Siinä riittääkin tehtävää: 10 metriä ja 816 lankaa eli 8,16 kilometriä pitäisi lointa kieputtaa :) Unohdin ottaa loimesta kuvan, mutta siitä tulee melkoisen nätti. 52 ehdin luoda joten 764 jää seuraavalle kerralle. Laskuvirheiden takia joudun vielä tilaamaan lisää loimilankaa Kauhavan Kangasaitasta, harmittaa vaan kun lanka itse maksaa 14,50 ja postikulut ovat 9,50 :( Loimi on nelivärinen (punainen, pinkki, valkaisematon, beige) ja siitä pitäisi tulla n. 40 senttistä ripsiliinaa.. Todennäköisesti menee kuitenkin tovi ennenkuin valmista tulee, koska ensin täytyy luoda loimi loppuun, vetää se loimitukille, niisiä 816 lankaa ja pujotella samaiset langat vielä kaiteeseen.. Ehkä olisi samantien kannattanut tehdä 50 metriä, koska tuossa taitaa olla melkoinen urakka edessä :) Mutta kiva päästä kokeilemaan jotain uutta...