Aloittelin tänään tekemään uutta mattoa :) Sain äidin työkaverilta sinivalkoista kudetta ja kun yhdistin sen tummansiniseen, niin siitähän tuli aivan ihana! Tästä tulee siis lahja isälle ensi viikonlopuksi (isänpäivä). Täytyy yrittää tehdä vähän useammin, ettei muutu joululahjaksi :) 

Erilaisia yhdistelmiä kokeiltuani päädyin tekemään sinivalkoisella kaksi heittoa ja tummansinisellä yhden.

IMG_1889-normal.jpg

Tänään oli tarkoitus tehdä ensimmäiseen raitaan asti eli 38 cm + raita. Siihen astihan kaikki menikin hyvin, mutta lopussa rupesin katsomaan että mitäs kuteita sieltä reunasta roikkuu :( Tämä on seuraus, kun amatööri on asialla.. Eli nuo kuteet olisi pitänyt katkaista ja kutoa päät mattoon.. En kuitenkaan jaksanut sitä enää purkaa, joten tämä näky odottaa huomenna kun menen hallille..

IMG_1890-normal.jpg

Tässä vielä muutama kuva eri vinkkelistä. Tuohon raitaan on tarkoitus tulla vielä yksi sininen kerros.. Mulla ei kauheasti ollut värivaihtoehtoja, joten jouduin tuonne keskelle lykkäämään viininpunaisen. En kyllä ole ihan varma, että sopiiko se sinne.. Viininpunainen on isän lempiväri, joten ehkä kuitenkin jätän sen sinne.. 

Nuo hankkimani kuteet ovat todella tasapaksua ja niillä on aivan ihana kutoa!! Jäljestä tulee paljon helpommin hyvä kuin kuteesta jossa on paljon paksuuseroja.. Taidanpa kokonaan siirtyä käyttämään vain laatukuteita :)

Nämä on taas kuvattu kännykällä, joten laatu ei ole hääppöinen :( Tarvis nyt etsiä kameran laturi jostain..

IMG_1894-normal.jpg

IMG_1899-normal.jpg

IMG_1895-normal.jpg