Eli hyvää Pääsiäistä vaan kaikille kolmelle blogin lukijalleni :) 

Nyt on ollut 'hieman' hiljaista käsityösaralla. Vuoden olen tehnyt kaikenlaista enemmän tai vähemmän ja jotenkin reilu viikko sitten iski totaalinen 'burnout'. Illalla kun katselen telkkuakin niin oikeasti jopa katselen sitä (paitsi jos pelaan kännyllä 2048 peliä)..

Mutta eiköhän tässä nyt jotain päivitettävääkin löydy :) Ensimmäisenä esittelen uusimman aluevaltaukseni eli korvakorut. Viikko sitten olimme leirintäalueella ystäviä odottamassa ja koska oli niin hiljaista päätin tehdä ensimmäiset helmikoruni. Eihän siinä kauaa nokka tuhissut vaikka lenkin vääntäminen olikin aluksi melkoisen vaikeaa.. Tänään sitten syntyi muutama pari lisää.

Tässä ihan ensimmäinen pari :) Ilmeisen hyvin koottu, kun vielä viikon jälkeenkin killuu korvissa..

IMG_2862-normal.jpg

Tänään syntyi korvikset siniselle ja vihreälle asulle (ihan kuin mulla sellaiset olis):

IMG_2908-normal.jpg

ja vähän pääkalloja sekä tumman ruskeat korut:

IMG_2909-normal.jpg

Kudonnassa oli eilen viimeinen kerta ja se olikin oikea kärsimyskeskiviikko vai mikä se piinaviikon keskiviikko onkaan ;) Epätoivoisesti olen yrittänyt saada ripsiliinaani valmiiksi, mutta sitä on vasta reilut 4 metriä. Eikä se sitten tiistain 3 tunnin ja keskiviikon 6 tunnin jälkeen valmistunutkaan.. Sain ainoastaan kipeän lonkan ja hartian ja sitten heitin hanskat tiskiin.. Pääsen vielä jatkamaan liinaa vapun jälkeen, joten eiköhän se ennen äitienpäivää ole valmis :) Tai ne, kuka nyt yhdeksän metristä liinaa tarvisi?

Tässä kuitenkin tilannenäkymä:

IMG_2892-normal.jpg

Työn alla tuossa on liina omaan keittiön pöytään, tavoitteena 1.5 metriä.. Mutta kuten tarkkaavaiset saattavat huomata, niin onhan kangastukille jo vähän kertynyt liinaa :) Mielenkiintoista tuossa on huomata, kuinka paljon koko ajan oppii lisää! Oppii katsomaan miten reunat menevät oikein ja miten kudelangan löysyys vaikuttaa. Voi olla, että viimeisestä liinasta tulee jo ihan täydellinen :)

Ja sitten, viimeksi jo laitoin kuvaa työn alla olevista SM8-kisasukista. Tässä ne nyt ovat valmiina:

IMG_2828-normal.jpg

Hieman tuli mulle reilut, joten nämä oli hyvä antaa äidille :) Olihan lankakin äidille syntymäpäivälahjaksi ostettua.. 

Ja sitten vielä yksi kuva. Huovutteluakin viimeksi opettelin ja tästä (tai näistä) kuvasta näkee hyvin tilanteen ennen ja jälkeen pesukoneen:

IMG_2829-normal.jpgIMG_2830-normal.jpgIMG_2833-normal.jpg

Nyt Käsitellen hiljenee taas hetkeksi ja toivottelee kaikille hauskaa & aurinkoista pääsiäistä & vappua!

Marmariksen rannat kutsuvat laiskottelemaan ja etsimään kadonnutta inspiraatiota :) Ja ARGH, loman takia jouduin ihan suosiolla luovuttaan SM8 kisassa..