Niinpä sitä taas meni yksi kudontapäivä ja meikäläinen on jäljessä aikataulusta. Piti tänään jo päästä ripsiliina aloittamaan, mutta enhän minä vielä edes saanut niisintää valmiiksi, vaikka takana on jo reilut 10 tuntia.. Ja 72 lankaa vielä jäljellä..

IMG_2519-normal.jpg

No, ehkä sitten viikon päästä :)

Ei ole tässä muutkaan työt oikein edistyneet. Isoäidinneliövillatakki on työn alla, 1x1 m neliö pitäisi tehdä, jotain 90 senttiä on valmista ja sitten tökkii tekeminen kun suorat on jo niin pitkiä..

Mulla on nyt vähän jäänyt Ystävänpäivä päällle.. Oon virkkailut muutamia pieniä sydämiä (ehkä lasinalusiksi), kun ne on niin mukavan nopea tehdä :) Ja teinhän mä kirjovirkkauksella patalapun Norjaan lähetettäväksi :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-2-19%20kello

IMG_2503-normal.jpg

Ja eihän tämä nyt yksipuolista tiskirättien/patalappujen lähettelyä ole :) Tällaisen AIVAN IHANAN sydänpatalapun sain Norjasta kera kahden teepussin ja postikortin. Tuo patalappu on aivan käsittämättömän upea, niin paksu ja iso etten varmasti enää ikänä polttaisi sormiani jos tuon vain raaskisi ottaa käyttöön :)

swap%20aurora-normal.jpg

Ja askartelua, piti oikein ameriikasta asti tilata isän syntymäpäiväkorttiin leimasin. En nyt ole tuohon korttiin kovin tyytyväinen, kun ei ollut hyviä papereita eikä hyviä välineitä eikä tajunnut aloittaa tuota hyvissä ajoin :( Mutta eiköhän tuo nyt kelvannut :)

IMG_2406-normal.jpg

Ja posteljooni toi pari henkilökohtaista leimasinta, joista toinen mainostaa hyvin tätä blogia :) 

IMG_2523-normal.jpg