.. pistetäänpä nyt vähän kuvia viime aikaisista pienistä töistä. Blogista voisi päätellä etten ole mitään tehnyt...

Ensinnä löytyi kuva Brucie-sukista. Osallistuin Sock Madness 8 kilpailuun, jossa kudotaan kilpaa sukkia :) Tämä oli ensimmäisen kierroksen malli. Tosi ohutta lankaa ja 2 puikot, tuntui kestävän ikuisuuden saada valmiiksi.. Puikoista huolimatta näistä tuli vähän reilut :( Malli oli muuten kyllä ihana..

IMG_2670-normal.jpg

Ja tässä onkin yhdistetty työ ja huvi :)

IMG_2666-normal.jpg

Tämä patalappu on patalappuvaihtoon ja lähti lentelemään kohti Ameriikkaa..

IMG_2674-normal.jpg

Tämä näyttää ihanalta myös nurjalta puolelta :)

IMG_2673-normal.jpg

Kokeilinpa taas kerran pyörylän virkkausta. Kerrankin se jopa onnistui!! Tämä patalappu onkin myytävänä..

IMG_2677-normal.jpg

Piti ensin lähettää tuo tipunen lätäkön toiselle puolelle, mutta sieltä tuli niin ihana patalappu, että piti virkata vähän parempi. Eli tämä tässä alla :)

IMG_2738-normal.jpg

Ja tällainen paketti tuli Little Rockista:

IMG_2684-normal.jpg

Kuva tiestysti molemmilta puolilta :) Onkohan tämä nyt sitten patenttineulosta kahdella eri värillä.. Ihana kuitenkin, niin paksu ettei sormet ikänä pala :)

IMG_2683-normal.jpg

Ja mitäs vielä, mitäs muuta olen puuhannut.. Tilasin Turkista Novita Puroa vastaavaa lankaa ja tein siitä tällaisen jättitöppösen.. Tuo on yli 36 senttiä pitkä :)

IMG_2745-normal.jpg

Ja siitähän tuli pesukoneessa aivan sopiva 37 numeron jalkaan :) Tämä oli testiversio, koska en ole koskaan ennen huovuttanut. Nyt tarvisi sitten vaan tehdä vielä toinen.. Tilasin muuten langat Turkista tiistaina ja olivat perillä torstaina, sangen nopeaa palvelua!!

IMG_2750-normal.jpg

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisempänä. SM8:n kakkoskierroksen sukka työn alla.. Taas kakkosen puikot, silmukoita 80 (kuviossa enemmän), ja TÄMÄ VASTA ONKIN HIDASTA!! Mä kudon ja kudon ja kudon ja kudon eikä valmistu kuin muutama sentti päivässä.. Samalla kokeilen ensimmäistä kertaa tehdä kaksi sukkaa kerralla. Ei tarvii sitten tapella kakkossukan-syndrooman kanssa eli mulla ei juuri koskaan meinaa toinen sukka valmistua, kun saman jutun tekeminen uudestaa on niin TYLSÄÄ.. Huomatkaa kuvassa näkyvä ihana lammas-silmukkamerkki :)

IMG_2754-normal.jpg

Tänään sitten kutomaan ripsiliinaa joten päivitystä on taas kohta luvassa :)