Rupes viime viikolla niin kevättämään, että oli ihan PAKKO virkata muutama uusi liina :) Niin kova oli vauhti, että nyt on sormenpää ihan tunnoton (mutta ei se paljon vauhtia hidasta). Tässäpä sitten aikaansaannoksia..

Ensimmäisenä työn alla oli Lea Virkkausideoita-lehdestä löytynyt malli:

IMG_2543-normal.jpg

Halusin jotain pirteätä ja keväistä, joten oranssi liina ajaa asiansa :) Tätä aloitin tekemään perjantaina Suomi-Ruotsi peliä katsellessa ja se valmistui lauantai-aamuna..  Vasta. Olisi valmistunut jo aiemmin jos ei olisi tarvinnut joka kerroksen jälkeen purkaa. Siinä vaiheessa meinasi hermo mennä ja koukku lankoineen lentää ovesta ulos, kun olin saanut toiseksi viimeisen (kamalimman) kerroksen valmiiksi ja huomasin että olin aloittanut sen väärin.. Mutta sitkeästi vaan loppuun asti ja nyt tuo koristaa olohuonetta..

Ja eikun seuraavaa työn alle :)

IMG_2553-normal.jpg

Samasta lehdestä löytyi kiva sienimalli. Ohjeessa tuo oli tehty punaisen punaisesta, mutta minun teki mieli vaaleanpunaisia sieniä :) Vielä kun jostain löytäisi valkoisia helmiä, niin olisi kivan näköiset 'kärpässienet'... Tätä teinkin Suomen pronssipeliä katsellessa eli tämä on virallinen Pronssiliina :) Vaikka se valmistuikin vasta sunnuntaina, en kuitenkaan niin nopea ole että yhden pelin aikana saisi näin paljon tehtyä :)

Ja mitäs sitten? Eihän se vielä riittänyt. Löysin In The Houze -blogista ihanan juhannusruusuista tehdyn kaitaliinan ja päätinpä luvan kanssa varastaa mallin :) Siitä on nyt tehty 1,5 rinkulaa, luulisin että 6 isoa riittää mun pöytään. Pienempiä ajattelin tehdä Kauhavan Kangasaitan Aura-mattoa mukaillen.. Väreinä tulevat olemaan ainakin pinkki ja valkoinen, harkinnassa myös musta tai jokin muu..

IMG_2554-normal.jpg

IMG_2555-normal.jpg

Nyt täytyy kyllä hieman hehkuttaa tuota juhannusruusu-mallia!! Se on aivan mahtava tehdä!! Se on niin helppo ja jäljestä tulee ihan luonnostaan hyvä.. Noita aiempia liinoja sai venytellä ja vanutella että ne sai pyöreäksi littanaksi liinaksi, mutta tämän voisi vaikka samantien laittaa pöydälle :) Ei kuperru eikä koverru niinkuin mun pyöreät yleensä.. Niin ihana tämä malli on, että seuraavaksi lähteekin työn alle tästä mallista tehty matto :) No, mattomallihan se onkin..

****

Offtopic. Posteljooni oli eilen sangen ystävällinen. Muisti mua peräti kahdella pienellä paketilla. Ensimmäisestä löytyi kolme ihanaa tiskiliinaa, jotka voitin Ravelryn Tammiheppi-arvonnassa:

IMG_2561-normal.jpg

Toinen oli helmikuun tiskirättivaihdon parilta Whitingista Mainesta:

Dawn%20swap-normal.jpg

Siinä oli mukana kutojalle tarkoitettua kasivoidetta sekä ihania lammas-neulemerkkejä :) Ja niin ihanan keväinen, iloinen tiskirätti.. 

***

Offofftopic

Lauantaina sain edistettyä talvimattoanikin kolmisenkymmentä senttiä, nyt tarttis vaan jostai löytää aikaa tehdä se loppuun :) Ennenkuin talvi loppuu..

IMG_2541-normal.jpg