Aamulla lähdin hallille virittelemään kangaspuita taas kudontakuntoon :) Piti vaan solmia alkusolmut, mutta pitihän sitä sitten kokeillakin hieman uutta mattoa. Tarkoituksena oli tehdä veljelle syntymäpäivälahjaksi matto, mutta nyt näyttää pahasti siltä etten tätä raaski mihinkään antaa :) Sori vaan :)

Tampereella ei ollut pussissa eikä kerällä mustaa kudetta joten jouduin ostamaan sellaista mikä oli kiekossa. Hieman se oli kalliimpaa ja arvelutti miten se toimii tässä matossa. Todella hyvin! Se on ihan tasalaatuista, joten on helppo tehdä hyvää jälkeä..

IMG_2658-normal.jpg

Raidoitusta hieman kokeilin ja taidan tehdä tällaisia keltaisia raitoja. Nämä menee tosin vielä purkuun, koska ensimmäisessä ja toisessa rykelmässä poljenta on erilainen joten eihän sellaista voi maailmalle laskea..

IMG_2659-normal.jpg

Tästä on ihana huomenna jatkaa :) Tänään tosin vähän harmittelin, kun ulkona oli kaunis auringonpaiste ja lämpöisempi kuin mulla puiden ääressä..

Tässä vielä vähän esimakua tulevasta. Eilen yritin päästä jo tekemään ripsiliinaani kudonnassa, mutta loimet olivat niin pahasti ristissä että koko päivä meni niitä selviessä :( Aina kun luulin saaneeni kaikki ojennukseen ja rupesin päärmettä kutomaan, niin eiköhän sieltä joku epäkohta löytynyt. Mutta tässä kuitenkin värimaailmaa:

ripsi-normal.jpg